Škoda Amager

ŠKODA KAMIQ med privatleasing fra 2.849 kr. pr. måned

KAMIQ har danmarkspremiere i starten af januar. ŠKODAs urbane SUV kan privatleases til 2.849 kr. pr. måned med 9.995 kr. i udbetaling.

ŠKODA-forhandlerne har kundedage de to første weekender i januar. Der er fokus på FABIA, SCALA og OCTAVIA, men stjernen bliver ŠKODA KAMIQ, som har danmarkspremiere med priser fra 194.995 kr.

Samtidig er der rig mulighed for at få ŠKODA KAMIQ med privatleasing, og nu er de danske priser klar. De starter ved 2.849 kr. pr. måned med 9.995 kr. i udbetaling med en aftale på 3 år/45.000 km. Til den pris får man en KAMIQ 1.O 115 hk Ambition med bl.a. frontassistent, vejbaneassistent, 16" Castor-alufælge, aircondition, el-ruder for og bag, træthedsregistrering, fartpilot med hastighedsbegrænser, paraply i førerdøren, udtagelig LED-lygte i bagagerummet, 2 USB-C-porte i midterkonsollen og 3-eget læderrat.

For 450 kr. mere om måneden får man det højeste udstyrsniveau Style, der desuden har bl.a. 17” Braga-alufælge, tagræling i sølv-look, Climatronic-klimaanlæg med 2 zoner, 3-eget multifunktionslæderrat, Easy Start – nøglefri start/stop, parkeringssensorer bag og Bolero-infotainmentsystem med 8’’ skærm, Apple CarPlay og otte højttalere, trådløs opladning af smartphonen og signalforstærker, fjernlysassistent og Fuld LED-baglygter med animeret blinklys.

Se samtlige privatleasingpriser på skoda.dk/privatleasing

__________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk