ŠKODA Amager

Jubilæum

Vi fejrer 100 års jubilæum med Volkswagen importøren, Semler Gruppen.

I 100 år har importøren af Skoda, Semler Gruppen, eksisteret. I anledning heraf fejrer vi i butikken også jubilæet med åbent til 19.00 mandag 27. marts, hvor vi byder vores kunder på jubilæumslagkage. 

Virksomheden solgte i begyndelsen Firestone-dæk og bilmærkerne Hudson og Dodge og har siden stået for importen og salget af en lang række forskellige bilmærker til Danmark. Det krævede en række forhandlinger, men i 1948 blev Skandinavisk Motor Co. forhandler af Volkswagen og begyndte med importen af den legendariske Boble. 


I dag er Semler Gruppen fortsat en familieejet virksomhed, og gruppen importerer bilmærkerne Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Porsche, Lotus, Lamborghini og Bentley samt motorcykelmærket Ducati og landbrugsmaskinmærkerne John Deere og Väderstad. 

Semler Gruppens hovedkvarter ligger i Brøndby, og gruppen har en række egne forhandlere over hele landet.

Skoda er det bilmærke, som kunderne oftest anbefaler til andre ifølge YouGov BrandIndex’ seneste undersøgelse af Danmarks mest anbefalede brands, og mærket har fast plads på top ti over bedst sælgende bilmærker. Den mest populære model er Octavia, der netop er kommet i en ny udgave.