ŠKODA Amager

Vintervejr er bulevejr

Selvom vinterdækkene er monteret og du kører efter forholdene, er der forøget risiko for at blive involveret i et uheld i vintermånederne. Se hvordan din bil forbliver original, hvis uheldet er ude.

Heldigvis sker det sjældendt for de fleste af os, at vi bliver involveret i et trafikuheld. Netop derfor kan det dog være svært at bevare overblikket lige når det er sket. Her er et par nyttige tommelfingerregler til, hvordan din bil kommer tilbage i fin form, når den har fået buler eller skrammer.

Vælg altid et autoriseret værksted

Teknikerne på vores værksted er specialuddannede til at følge fabrikkens forskrifter til punkt og prikke. Det sker blandt andet ved brug af værktøj, der er specielt udviklet til din bil - og naturligvis med originale reservedele. På den måde er du sikker på at bilens sikkerhed, køreegenskaber, rustgaranti og værdi bevares.

Hvis dit forsikringsselskab foreslår at du sender bilen til et andet værksted, kan du stadig forlange, at bilen bliver repareret af vores specialister. Valget er altid dit.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at udfylde skadesanmeldelsen, og vi har også en lånebil klar mens din bil er på værksted.

 

Få flere gode råd af vores medarbejdere

4b224ec3-d5ee-45b8-babc-003077f7c1a3_636198235642474746.jpg